Κατέβα Μαζί μας

Αν έχεις ενθουσιαστεί με τις θέσεις μας, το όραμά μας και το πρόγραμμά μας για μια σύγχρονη, δυνατή και ολοκληρωμένη κοινωνία εντός και εκτός των ορίων του Δήμου μας και θες να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις.

Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις τον χώρο σε εκείνους που πιστεύεις ότι δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο να λαμβάνουν αποφάσεις για τη ζωή και την πόλη σου.

Η αίτηση σου ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό μας είναι εξαιρετικά τιμητική για μας.

Η διαδικασία αίτησης και επιλογής

Αφού υποβάλλεις την αίτηση σου και ανεξάρτητα από το αν τελικά θα επιλεγείς για να συμμετέχεις στο συνδυασμό ως υποψήφιος μόνο με την αίτηση αποκτάς την ιδιότητα του Βασικού Υποστηρικτή και συμμετέχεις στον εκλογικό αγώνα.

Η διαδικασία της επιλογής γίνεται από τον υποψήφιο δήμαρχο και την οργανωτική ομάδα μετά από μελέτη των αιτήσεων και των βιογραφικών των υποψηφίων και σύμφωνα με τις ποσοστώσεις που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία. Η επιλογή ή μη δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος/κάποια είναι καλύτερος/καλύτερη από κάποιον άλλον/’αλλη αλλά με τα βασικά εκλογικά δεδομένα και τις ανάγκες του συνδυασμού.

Η θέση όμως του βασικού υποστηρικτή ακόμη και αν δεν επιλεγεί κάποιος σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι πολύ σημαντική τόσο για την εκλογική διαδικασία όσο και για την μετεκλογική περίοδο δεδομένου του ότι χρειαζόμαστε όλοι για να καταφέρουμε να κάνουμεμα τον τόπο μας καλύτερο.

Οικονομική συνεισφορά δημοτικών συμβούλων

Κάθε επιλεγμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα πρέπει να καταβάλει κάποια μικρή οικονομική συνεισφορά στο ταμείο του συνδυασμού. Το ποσό θα ανακοινωθεί σύντομα και αφορά στα έξοδα σύστασης, προβολής και επικοινωνίας του Εκλογικού Συνδυασμού μας.

Για να δηλώσεις την επιθυμία σου να γίνεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμπλήρωσε την ειδική ηλεκτρονική φόρμα παρακάτω σύντομα κάποιος σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής θα επικοινωνήσει μαζί σου για τα περεταίρω…

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων από τον Εκλογικό Συνδυασμό «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» για τέσσερα έτη, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023 και επιτρέπω την επικοινωνία του Εκλογικού Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» μαζί μου για θέματα που άπτονται της διεξαγωγής εκλογικών αναμετρήσεων στις οποίες συμμετέχει ο Εκλογικός Συνδυασμός «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ». Η επικοινωνία αυτή θα διεξάγεται μέσω αλληλογραφίας, τηλεφωνικών κλήσεων, sms και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) μέσω των τηλεφωνικών αριθμών και διευθύνσεων που εγώ ο ίδιος καταχώρησα στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκλογικού Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ιστοσελίδα μας δείτε εδώ…