Οι «Ενεργοί-Δημότες» είναι η δύναμή μας

Οι «Ενεργοί-Δημότες» είμαστε μια ομάδα ενεργών πολιτών, επιτυχημένων επαγγελματιών, ανέργων, αγροτών και επιστημόνων οι οποίοι θέλουμε να αλλάξουμε το σήμερα στον τόπο μας και να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, δυναμική και ανθρώπινη τοπική κοινωνία με κέντρο τον δημότη, για τον δημότη και τους επισκέπτες του τόπου αυτού.

Της ομάδας μας, ηγείται ένα καταξιωμένο στέλεχος της πολιτικής δύναμης του τόπου μας, ο πρώην Βουλευτής Βοιωτίας, Γιάννης Σταθάς.

Ένας άνθρωπος που δίνει καθημερινά τον αγώνα του μέσα από κάθε μετερίζι, για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας χωρίς καμιά κομματική ταυτότητα και φίλτρα. Ένας άνθρωπος που χαίρεται με τις χαρές μας και λυπάται με τις λύπες μας και τα προβλήματά μας.

Ο Γιάννης, έχει αποδείξει εδώ και χρόνια την ικανότητά του να φέρνει αποτέλεσμα εκεί που οι άλλοι έχουν σταματήσει. Είμαστε σίγουροι ότι -θα πετύχει- και αυτή την φορά!

Ο τόπος μας πρέπει να πάει μπροστά. Μια χαμένη ακόμα τετραετία δεν πρέπει να υπάρξει!

Η ομάδα μας διευρύνεται συνεχώς από συμπολίτες μας οι οποίοι σπεύδουν να ενταχθούν στο συνδυασμό μας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι.

Προετοιμαζόμαστε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Έχουμε εντάξει στην ομάδα μας εξαιρετικούς επαγγελματίες και ανθρώπους με «ιστορία», άποψη και κρίση πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Έχουμε ολοκληρώσει κύκλους επαφών με επιχειρήσεις, νυν και πρώην αιρετούς και ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο.

Δουλεύουμε προσεκτικά, μετρημένα και προχωράμε βήμα-βήμα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας. Να δούμε αυτόν τον τόπο να ανασταίνεται, να μεγαλώνει, να δημιουργεί, να αποτελεί πρότυπο κοινωνίας!

Γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες του τόπου μας γιατί τον ζούμε καθημερινά.

Έργα υποδομής, έργα πνοής, έργα που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα, καθαρές γειτονιές χωρίς σκουπίδια, χιονοδρομικά κέντρα που θα λειτουργούν, καθαρές παραλίες με τουριστικές υπηρεσίες και υποδομές, όμορφοι και ασφαλείς δρόμοι, ασφαλείς παιδικές χαρές, σωστός και σύγχρονος φωτισμός, αστυνόμευση, κοινωνικές δομές, γρήγορες και πολυδιάστατες υπηρεσίες για τον πολίτη είναι και πρέπει να παραμείνουν αυτονόητα για όλους.

Το θέμα όμως δεν είναι αν ξέρουμε ή αν ξέρει ο καθένας μας τι πρέπει να κάνει, αλλά το πώς θα μπορέσει να τα κάνει.

Εμείς ξέρουμε πώς να αξιοποιούμε τους όποιους διαθέσιμους πόρους, τα εργαλεία και τα ταλέντα γύρω μας ώστε με ανταγωνιστικό και βιώσιμο τρόπο να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά.

Επεξεργαζόμαστε και προετοιμάζουμε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του Δήμου, ανοιχτό και δυναμικό που θα αντανακλά τις ανάγκες των πολιτών , τις ρεαλιστικές τάσεις της αγοράς και τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ερχόμαστε να καταθέσουμε μία νέα πρόταση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που εδράζεται πρωτίστως στην τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία μας να ακούμε, να συνεργαζόμαστε, να συνθέτουμε και να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα μακριά από ιδεολογικές εμμονές και κομματικές ανάγκες ή ισορροπίες του χθες.

Για όλα τα παραπάνω έλα μαζί μας.

Για όλα τα παραπάνω, αγωνίσου μαζί μας μέσα ή έξω από τις αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΝΕΡΓΟΙ-ΔΗΜΟΤΕΣ