Μοιράσου την ιδέα σου

Δίστομο, Αράχωβα, Αντίκυρα και Στείρι είναι ο δικός μας τόπος, το σήμερα και το αύριό της δικής μας κοινωνίας. Ο τόπος αυτός, μάς παραδόθηκε από τους γονείς μας και πρέπει να καταλήξει στα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας, ακόμα καλύτερος και με πιο πολλές δυνατότητες διαβίωσης και ανάπτυξης! Αυτό, μπορούμε να το πετύχουμε μόνο μαζί!

Μας αρέσει να ακούμε την φωνή σου!

Σκέψου τί θα έκανες αν ΕΣΥ ήσουν Δήμαρχος για λίγο και πες μας δυο λόγια για αυτό. Πώς θα το ξεκινούσες, πώς θα συνέχιζες και τί θα κατάφερνες να πετύχεις στο τέλος; Πόσο και γιατί θα ήταν αυτό σημαντικό για τους συμπολίτες μας;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να λάβουμε την ιδέα και την πρότασή σου σίγουρα και με ασφάλεια.

Καμιά ιδέα δεν είναι μικρή για την μεγάλη κοινωνία μας. Η Επιστημονική μας επιτροπή, καταγράφει και επεξεργάζεται όλες τις προτάσεις με σεβασμό, διακριτικότητα και εχεμύθεια και αν χρειαστεί θα έρθει σε επαφή μαζί σου για περισσότερες λεπτομέρειες και συνεργασία.

ΔΗΛΩΣΗ Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων από τον Εκλογικό Συνδυασμό “ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ” για τέσσερα έτη, ήτοι μέχρι τις 31/12/2023 και επιτρέπω την επικοινωνία του Εκλογικού Συνδυασμού “ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ” μαζί μου για θέματα που άπτονται της διεξαγωγής εκλογικών αναμετρήσεων στις οποίες συμμετέχει ο Εκλογικός Συνδυασμός “ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ”. Η επικοινωνία αυτή θα διεξάγεται μέσω αλληλογραφίας, τηλεφωνικών κλήσεων, sms και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) μέσω των τηλεφωνικών αριθμών και διευθύνσεων που εγώ ο ίδιος καταχώρησα στην επίσημη ιστοσελίδα του Εκλογικού Συνδυασμού “ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ”.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ιστοσελίδα μας δείτε εδώ…